Buitengewoon kleuter onderwijs

Uw school is vruchtbare grond voor de groei en bloei van uw leerlingen. Organiseer een Dag van de Ouder op uw school en pluk de vruchten van uw samenwerking. Want groeien doen we samen. 
Kleutertjes elke dag opnieuw ‘bij de les’ krijgen? Deze juf speelt het keer op keer klaar door hun dag interactief én goed gestructureerd te laten starten.
  
  
Alle 60 boeken werden ondertussen aangevraagd waardoor het formulier niet langer kan ingevuld worden. Bedankt voor uw interesse!
Jef Clement beschrijft coaching als het uitlokken en begeleiden van leren. Laat dat nu zijn waar het in onderwijs om draait, ook bij onze eigen medewerkers.
Dit schooljaar organiseert Onderwijsbeleid Antwerpen gratis praktijkgerichte werksessies in het kader van het alternatief taaltraject. Deze organiseren we in samenwerking met het Centrum voor Taal en Onderwijs (CTO KU Leuven), een organisatie met jarenlange expertise inzake professionalisering van individuele klasleerkrachten.
In onze samenleving speelt technologie een steeds grotere rol. Terwijl de informatietechnologische revolutie haar hoogtepunt nog lang niet bereikt heeft, leiden ook de bio- en nanotechnologie tot steeds meer doorbraken die grote invloed hebben op mens en maatschappij. 
Elke leerling is uniek in hoe hij of zij leert. Hoe kan u hierop nog beter inspelen in de klas of op school? 
Met de start van het nieuwe schooljaar werd ook de aftrap gegeven van het Kleutermenu 2014 – 2015.
Stad Antwerpen streeft ernaar om zoveel mogelijk kinderen te laten proeven van het sport- en cultuuraanbod in de stad onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’.
Op deze pagina vindt u veelgestelde vragen over de STAM-schoolprojecten. 
U broedt op een onderwijs vernieuwend idee. U wil graag iets ondernemen om de leerprocessen van uw leerlingen te verrijken. En u bent hiervoor op zoek naar projectondersteuning?
Hoe kan de kloof tussen wetenschap en onderwijspraktijk gedicht worden? Over deze vraag worden belangrijke inzichten gepresenteerd, die leiden tot praktische aanwijzingen.

Pagina's